Stora legionelladagen 2023

Hör om det senaste på Stora Legionelladagen 2023! Stora Legionelladagen arrangeras onsdagen den 25 januari kl 9-15 på World Trade Center i Stockholm.

Möt legionellaexperter och ta del av den senaste forskningen. Under dagen presenteras både nya och beprövade tekniker i kampen för att förebygga legionellautbrott. Allt paketerat på ett intressant sätt med en mix av fakta och intressanta fallstudier ur verkligheten.

Komplett program presenteras under november månad, men du kan redan nu anmäla dig till Stora Legionelladagen. Antalet platser är begränsade, så tveka inte att anmäla dig snarast!

Stora Legionelladagen vänder sig till alla som är intresserade av att veta mer om legionella - byggare, forskare, bostadsrättsföreningar, VVS-installatörer, arkitekter, samt statliga och kommunala tjänstepersoner inom hälsa, vatten, bygg och miljö är några av dem som brukar finnas i publiken.

Det går att delta i Stora Legionelladagen både på plats på World Trade Center, eller digitalt.

Kostnad
• Pris för att delta på plats inklusive fika, lunch, fika och möjlighet att interagera med publik och föreläsare är 990 kr ex moms
• Pris för att delta digitalt med möjlighet att ställa skriftliga frågor i chatten: 350 kr ex moms.

Vid anmälan så skickar vi en faktura till dig.

Gå till anmälan